Eiran Isännöitsijätoimisto

Isännöintiä Helsingissä

Eiran Isännöitsijätoimisto sijaitsee Elimäenkadulla Vallilassa ja palvelee ympäri Helsinkiä.

Eiran Isännöitsijätoimisto on perustettu jo 60-luvulla. Sittemmin omistajuus on vaihtunut muutamia kertoja. Nykyisellään toiminta on ollut 90-luvulta lähtien vaikka olemme samalla jatkuvasti kehittyneet ajan mukana. Aiemmin toimimme myös Espoossa ja Vantaalla mutta olemme todenneet, että Helsingin vanhat arvotalot ja uudet rakennukset tarjoavat meille riittävästi mahdollisuuksia palvella asiakkaitamme.

Keskiössä asiakkaamme

Eiran Isännöitsijätoimiston työn perusta on pitkät asiakassuhteet, koska haluamme huolehtia kiinteistön elinkaaresta ja näemme paljon vaivaa ymmärtääksemme jokaista asiakastamme ja kiinteistöämme hyvin voidaksemme palvella yksilöllisiä tarpeita ja tarjota parhaita ratkaisuita. Tunnemme kiinteistön historian ja suunnittelemme ratkaisuita tulevaisuuteen yhteistyössä hallitusten ja asukkaiden kanssa.

Toimintamme keskeisin tavoite on se, että kiinteistön arvo säilyy ja se on viihtyisä, terveellinen ja turvallinen paikka olla ja asua. Kehitämme omaa osaamistamme, seuraamme teknologista kehitystä, tunnemme modernit vaatimukset ja reagoimme kaava- ja lainsäädännön muutoksiin.

Valikko